top of page

Modules

Stel je eigen advies samen

Stel je eigen persoonlijk advies samen:

Persoonlijk intake gesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en inventariseren we jouw wensen.

Inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km.

Indelingsadvies

Hierbij krijg je indelingsplattegronden van de ruimte(s).

Ook krijg je een omschrijving van de mogelijke afmetingen van de ingetekende meubels. 

Advies raamdecoratie

Bij deze module krijgt u een advies over raamdecoratie. Hier wordt rekening gehouden met de privacy en de stijl van de rest van de ruimte.

Kleuradvies

Dit kan zowel een kleuradvies aan huis zijn als een uitgewerkt kleurenplan met plattegrond. Dit bespreken we persoonlijk. De kleuren in je huis hebben een grote invloed op de sfeer en zijn erg belangrijk. Allereerst gaan we kijken naar jouw persoonlijke smaak, je leefruimte en de sfeer die je wenst. Samen observeren we de inrichting van je huis, het licht en de ruimte. Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de stijlsuggesties en kleurenwaaier.

Lichtadvies

Goede verlichting is enorm belangrijk in het interieur. Goede verlichting brengt sfeer en balans in je interieur en is tegelijkertijd functioneel. Welk type armaturen zijn er nodig om de sfeer te verbeteren  in jouw woonruimte?

Conceptbord

Dit conceptbord geeft een impressie van de mogelijke sfeer van de ruimte. Dit wordt gedaan door middel van afbeeldingen,vormen en kleuren.  

Tekening maatwerk meubilair

Tijdens een interieuradvies kan het gebeuren dat we tot de conclusie komen dat een maatwerk meubel de beste oplossing is. Dit gaat bijvoorbeeld om een maatwerk inbouwkast, keuken, badkamermeubel enzovoort. Hier maak ik dan een (2D of 3D) tekening van met de maten, kleur en materiaal omschrijving. Eventueel kan er ook een offerte worden opgevraagd bij de meubelmaker.

Artist Impressions

Dit zijn een of meerdere 3D beelden als afbeelding van hoe de ruimte eruit zou kunnen gaan zien. 

Product voorstellen

In dit voorstel krijg je een overzicht van de besproken  bijvoorbeeld de meubels en verlichtingsarmaturen. In het overzicht staan de productspecificaties, waar je het kan kopen en wat de levertijd is.  

_MG_0739.jpg

Jitske Algra

Interieuradviseur

Info@jitsliving.nl

06-58966793

Wat krijg je bij een interieuradvies?*

Afhankelijk van welke modules je heb uitgezocht krijg je een handzame map op A4 formaat. In deze map komt jou advies met tekeningen en indien aanwezig staaltjes. Deze is makkelijk mee te nemen bij de uitvoering van jullie project!

handig%20mapje_edited.jpg

Feitje: Buiten een straal van 15 km geldt een toeslag van 0,25 cent per gereden km. 

bottom of page