top of page
Interieuradvies

Interieuradvies

Van huis naar Thuis

3D renderingen

3D renderingen

Plattegrond indeling

Plattegrond indeling

Schetsen voorlopig ontwerp

Sfeerbeeld

Sfeerbeeld

Tranquil Dawn Flexa

Van huis naar jouw Thuis

Persoonlijk interieuradvies

Elk huis en elke familie is anders, daarom is elk interieuradvies ook persoonlijk. Ik heb een aantal pakketten samengesteld om  iedereen een passend advies aan te bieden. Niet ieder project of wens is binnen zo’n pakket te plaatsen en daarom wordt tijdens het kennismakingsgesprek ook gekeken of jouw project binnen een bestaand pakket past of dat het eventueel moet worden bijgesteld. Er zijn 4 bestaande pakketten: Online interieuradvies, Basic interieuradvies, Uitgebreid interieuradvies en een kort mondeling advies. 

 

Lees alles over de bestaande pakketten!  

Liever zelf jouw eigen pakket samenstellen? Dat kan ook! Kies de modules die bij jouw woonwensen passen en ik maak voor jou een persoonlijke offerte.     

Meer info Modules

Interieuradvies Werkwijze

JITS Living  persoonlijk Interieuradvies en styling

Kennismakingsgesprek

Een goede samenwerking begint bij een persoonlijke kennismaking. Ik kom bij jou thuis en we bespreken de ruimtes die je wilt veranderen. We bespreken jouw woonsituatie, wensen, ergernissen, budget en de sfeer die jou aanspreekt. We bespreken wat de mogelijkheden zijn en we brengen je gewenste woonfuncties in kaart. Zo komen we tot het programma van eisen. Naar aanleiding van deze kennismaking bekijken we welk pakket of module(s) het beste bij jouw project passen. Er worden foto's gemaakt van de ruimte en indien er geen tekening beschikbaar is, ga ik de ruimte inmeten. Na dit gesprek ontvang je van mij een conceptbord / moodboard.

   

interieur sfeerbeeld

Tussentijdse terugkoppeling

Het programma van eisen wordt al eerder via de mail besproken en aangepast.

In deze tussentijdse terugkoppeling, telefonisch, via de mail of persoonlijk (afhankelijk van het advies pakket) bespreken we de schetsindelingen en het conceptbord. Er wordt met een frisse blik naar jouw woon- of werkruimte gekeken, zodat er nieuwe ideeën ontstaan. Indien nodig wordt de uitwerking van het plan aangepast.

Plattegrond schetsontwerp

Ontwerpfase

Afhankelijk van jouw wensen en het gekozen pakket ga ik het concept verder uitwerken. Er worden voorstellen gemaakt voor de meubelen, verlichting, kleur en materiaal. Indien nodig maak ik maatwerk tekeningen van een bepaald meubel of ga ik het ontwerp inzichtelijker maken door middel van Artist Impressions (3D beelden) en wandaanzichten. 

woonkamer 3d advies

Definitief ontwerp presentatie 

De presentatie vindt plaats bij jou thuis. Ik bespreek hier met jou het gemaakte advies en hoe je hier verder mee aan de gang kunt gaan. Je krijgt een motivatie tekst met de omschrijving van het advies en ontvangt de voorstellen met een aankoopoverzicht. Deze kan je meenemen naar leveranciers en als houvast gebruiken bij het uitvoeren van het ontwerp. Na de presentatie kan je zelf aan de slag om het advies daadwerkelijk uit te voeren. Optioneel maak ik voor jou een begroting met daarin de geadviseerde meubelen, wandafwerking, vloer en raamafwerking.

bottom of page